Blog,  News,  Solar,  Solar Electricity

DIY zonne-elektriciteit – Inzicht in de basisprincipes

Doe-het-zelf-zonne-energie wordt steeds populairder vanwege het geld dat het klanten kan besparen en de voordelen voor het klimaat. Hier is een uitsplitsing van op zonlicht gebaseerde energetische formuleringen en hoe zonnepanelen werken om uw doe-het-zelf op zon gebaseerde energie-onderneming iets eenvoudiger te begrijpen.

Het belangrijkste van je plan voor vandaag is om een ​​op zonlicht gebaseerd bord te bemachtigen voor je doe-het-zelf op de zon gerichte power venture. De vraag is: hoe zouden ze werken? Fotovoltaïsche (PV) cellen, ook wel op zonlicht gebaseerde cellen genoemd, worden des te meer voor het grootste deel bedoeld als zongeoriënteerde platen. Op zonlicht gebaseerde borden zetten de energie van de zon om in kracht. PV-cellen gecoördineerd in een roosterontwerp bedekken zonnepanelen en verschillen in grootte en aantal afhankelijk van het wattage dat essentieel is voor het bord. Kortom, hoe meer op de zon gebaseerde cellen in een door de zon aangedreven bord en hoe hoger de aard van de op zonlicht gebaseerde cellen, hoe meer elektrische opbrengst het bord kan creëren. Deze platen maken energie door fotonen van de zon te verzamelen. Elektrische velden in de op zonlicht gebaseerde cellen trekken de vrije elektronen in een gerichte stroom aan, waaruit metalen contacten in de op de zon gebaseerde cel energie kunnen opwekken.

Op dat moment stuurt een link de elektrische stroom. Er kan een tekort aan vermogen zijn als de schakel te klein of te klein is, dus zorg ervoor dat u de best mogelijke maat en lengte aanschaft. De bekabeling kan vlam vatten als een overtollig vermogen wegvalt, aangezien het verdwijnende vermogen wordt omgeschakeld naar warm. De op de zon gebaseerde borden zijn verbonden door de link naar de op zonlicht gebaseerde controller of omvormer.

De mate van lading die afkomstig is van de platen die in de batterijen gaan en die het vermogen opslaan, wordt beperkt door een op de zon gebaseerde controller. Op het moment dat de zon niet sprankelt, wordt er energie uit deze batterijen gehaald, dus je hebt ze nodig voor je doe-het-zelf-energiebedrijf op basis van zonlicht. Apparaten kunnen evenzo eenvoudig worden geassocieerd met een controller, maar de batterijen laten opladen. Matrixinterface of onafhankelijke, op zonlicht gebaseerde krachtraamwerken kunnen worden gebruikt met een door de zon aangedreven controller.

Onbuigende, op de zon gebaseerde bordcellen kunnen zowel monokristallijne als polykristallijne cellen bevatten. De meer bekwame en kostbare monokristallijne cellen worden geproduceerd met behulp van een klomp silicium die is ontwikkeld uit een eenzame edelsteen. De manier waarop de cellen worden verzameld, draagt ​​bij aan het onveranderlijke uiterlijk van de monokristallijne cellen. Veelzijdige silicium-edelsteencellen produceren polykristallijne cellen. Polykristallijne celplaten zijn minder bedreven in het licht van de veel voorkomende onvolkomenheden in het oppervlaktegebied van de edelsteen. Desondanks is polykristallijne innovatie toegenomen in kwaliteit en uitvoering, dus het kan zijn dat u de innovatie voor uw doe-het-zelf zongeoriënteerde onderneming moet onderzoeken.

Een van de vele soorten zongebaseerde platen die u kunt kopen voor uw op maat gemaakte zonne-energie-onderneming zijn dunne film PV-platen. Een deel van de materialen waaruit een bord kan bestaan, bijvoorbeeld glas of metaal, zijn gelaagd met een dun laagje silicium. De manier waarop het silicium wordt aangebracht, houdt rekening met aanpasbare bordtoepassingen. Voor magere filmplaten is een groter oppervlak vereist, omdat ze minder effectief zijn dan zowel monokristallijne als polykristallijne platen. Magere filminnovatie wordt gewoon verbeterd wat betreft productiviteit en uitvoering. Hun bekendheid is toegenomen vanwege hun lagere kosten, eenvoud van integratie en aanpassingsvermogen. Deze componenten kunnen mogelijk de belangrijkste factor worden wanneer u een op zonne-energie aangedreven bord koopt voor uw doe-het-zelf op zonne-energie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.